TÉRKŐ CSAPAT

TÉRKŐ RAKÁSA

TÉRKÖVEZŐ CSAPATUNK

Vállalatunk büszke arra, hogy képzett és tapasztalt szakemberekből álló térkövező csapatunk minőségi munkát nyújt, amely garantálja területed esztétikus és tartós burkolatát.

Demeter Ervin

Szintek, szegők

Arató Sándor

Szintezés, burkolás

Mátyus L. Laci

Szállítás, beszerzés

Mátyus L. Laci

Szállítás, beszerzés

Demeter Zoli

Szintek, burkolás

Demeter Ferenc

Burkolás, térkövező

Hoó Ferenc
Hoó Ferenc

Budpest

Kitűnő munka! Profi és precíz térkövezésük átalakította kertünket. Örömmel ajánljuk szolgáltatásukat mindenki számára

Pócsi Levente
Pócsi Levente

Balatonakali

Fantasztikus munka! A térkövezésük magas minőségű, és a projekt időben elkészült. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a munkájukkal!

Lukács Krisztián
Lukács Krisztián

Keszthely

Minden elvárásunkat felülmúlták! Térkövezésüket precízen végezték, és az eredmény gyönyörű. Nagyon hálásak vagyunk a kiváló munkájukért.

REFERENCIA

ELISMERŐ SZAVAK AMIT RÓLUNK ÍRTAK

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Olvassa el, mit mondanak rólunk elégedett ügyfeleink, akik szavai tükrözik elkötelezettségünket és szakértelmünket a térkövezés terén.

TÉRKÖVEZŐ CSAPATUNK MINŐSÉGI MUNKÁI - GARANCIÁVAL

Kiváló minőségű térkövezés és elkötelezettség a tökéletes munka iránt. Bízzon bennünk, és élvezze területe szépségét és tartósságát, garanciával.

FAQ

GYAKORI KÉRDÉSEK

Válaszok az Ön leggyakrabban feltett kérdéseire. Ismerje meg szolgáltatásainkat és hogyan segíthetünk Önnek könnyebben és jobban eligazodni.

Betonozást ajánlunk építkezéseken, ahol tartósságra, erőre és időjárásállóságra van szükség, például épületek alapjainál, utakon, parkolóknál és medencék építésénél.